Zlatna Dob

Udruga za promicanje kvalitetnog i dostojanstvenog života osoba treće dobi

Izletnička sekcija

Jesu li Vam planinarski sastanci ponekad dosadni, te ide li Vam "na živce" slušati izvještaje s planinarskih izleta koji su ponekad više izlaganje vlastite taštine i slušanje samoga sebe nego objektivna informacija o planinarskom izletu ili pohodu i uvjetima koji su bili na terenu? Preklapaju li Vam se termini planinarskih sastanaka s nekim drugim obvezama, ili radi nekog drugog razloga ne možete prisustvovati planinarskom sastanku? Ako unatoč tome ipak želite sudjelovati na izletima, pohodima ili nekoj drugoj aktivnosti koja se inače provodi u planinarskim društvima, onda pokušajte ovaj tekst pročitati do kraja.

U okviru udruge Zlatna Dob svoje mjesto je pronašla i Izletnička sekcija. To nije neko novo planinarsko ili izletničko društvo, iako se preporuča aktivno članstvo u jednom od planinarskih društava. To je interesna skupina članova udruge Zlatna Dob koji su zainteresirani za razne oblike putovanja. To nije niti neka turistička organizacija, jer ukoliko nas se na nekom programu (izletu ) nađe veći broj i budemo imali više od jednog noćenja, organizaciju i provođenje izleta ćemo povjeriti nekoj turističkoj agenciji u skladu sa Zakonom o turističkoj djelatnosti. Popis članova Izletničke sekcije vodi tajnik Sekcije i oni ne plaćaju nikakvu dodatnu članarinu (osim redovne članarine udruzi Zlatna Dob). Praktički to znači da imamo jednu neformalnu interesnu grupu osoba (članova udruge Zlatna Dob) koji uz osnovno zadovoljavanje svojih potreba u Udruzi (to nije obvezno), žele sudjelovati i na raznim izletima. Na izletima mogu sudjelovati i prijatelji članova udruge Zlatna Dob.

Izleti su raznovrsni. Od čisto planinarskih, turističkih (posjete raznim gradovima), skijaških, pomalo avanturističkih (krstarenja manjim brodovima, rafting i sl.) do posjeta raznim prirodnim i kulturnim znamenitostima … kao i … sve što Vam može pasti na um, a ima veze s izletništvom i što možemo realizirati. Ograničenje je samo naša mogućnost u realizaciji programa, bilo fizička ili financijska.

Program stvaramo na temelju zahtjeva i prijedloga članova Sekcije i u skladu s mogućnostima realizacije. Prednost u realizaciji programa imaju oni prijedlozi, koje predlagatelji žele i organizirati i voditi. Ipak i one programe, koji predlagatelji ne mogu realizirati, a za njih postoji interes članova Sekcije, rado ćemo provesti čim iznađemo mogućnosti i organizatora.

Zato sada, što prije možete, (ako još niste) učlanite se u udrugu Zlatna Dob, prijavite se telefonski na (091) 55 15 315 ili 0977 55 15 31.

Anketa

Kako bismo život u naselju Zlatna Dob učinili što kvalitetnijim, Vaši odgovori u ovoj anketi bit će nam od velike pomoći. Unaprijed hvala na suradnji!

form icIspunite anketu!
 
Anketu možete i isprintati i poslati nam je poštom.

 

Newsletter

Pročitajte naš prvi newsletter